Software

Software ontwikkeling

We ontwikkelen hoofdzakelijk technische en ingebedded software, voor respectievelijk PC en ingebedde systemen.

Door onze ruime ervaring in diverse domeinen van de ingebedde soft- en hardware, zijn we in staat van heel wat problemen op een effici?nte manier aan te pakken en op te lossen.

De software ontwikkeling gebeurt op een gestructureerde wijze waardoor niet alleen de ontwikkeling vlotter verloopt, maar ook het onderhoud en uitbreidingen.

Door onze uitgebreide ervaring hebben we reeds een reeks modules die we kunnen inpassen in nieuwe projecten. Hierdoor wordt de ontwikkeltijd ingekort, de kosten worden gereduceerd en het aantal problemen wordt sterk verminderd doordat de modules reeds op voorhand grondig getest zijn.

Op PC ontwikkelen we hoofdzakelijk in C/C++, Visual Basic 6 of ‘.NET’. Waar nodig worden andere talen gebruikt om de doelstelling op een effici?nte manier te bereiken.

Voor embedded systemen maken we hoofdzakelijk gebruik van C of C++ en indien nodig assembler. Onze specialiteiten zijn 8051 gebaseerde systemen en ook meer en meer op ARM gebaseerde controllers. Door onze uitgebreide ervaring in deze branche kunnen we ook projecten doen gebaseerd op andere controllers, zoals AVR, MSP,…

Volgens de noden worden de gepaste programmeertalen en/of tools gebruikt. Een kwestie van de meest effici?nte weg te volgen naar een doel dat gehaald moet worden binnen het budget en de beschikbare tijd.