AlfaStar

Veel bouwheren en bouwdames kiezen nog voor een klassieke elektrische bedrading, in deze voorstelling geef ik wat meer duidelijkheid waarom dit een verkeerde keuze is.

Met eenvoudige en veelzijdige domotica  kan men met minder complexiteit veel extra comfort, veiligheid en besparingen realiseren.


 

Hieronder wat meer specifieke details van ons eenvoudig en veelzijdig concept bedoeld voor de doe-het-zelver en voor de installateur.


AlfaStar with Smartphone control app Het AlfaStar automatiserings-systeem is een doeltreffend en betaalbaar systeem voor het realiseren van extra comfort, veiligheid en energiebesparingen in de moderne woning. Het laat toe van elk lichtpunt, elektrisch apparaat of stopcontact vanaf eender welke plaats in uw woning in of uit te schakelen. Handelingen die vroeger in meerdere stappen gedaan werden of omslachtig waren, kunnen nu met 1 simpele druk op een knop. Lichten blijven niet onnodig branden en apparaten worden enkel indien nodig aangezet. Eenmaal uw wensen in het brein, de controller, zijn aangebracht, gebeurt alles zonder dat u er naar om hoeft te kijken. De talrijke mogelijkheden zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen in de toekomst meegroeien met de nieuwe beschikbare technieken. Tegenover een conventionele elektrische bedrading biedt dit domotica systeem heel wat extra mogelijkheden (zie AlfaStar folder). Het is eenvoudig te installeren en dus ideaal voor de doe-het-zelver. Daarenboven is het volledig onderhoudsvrij. De AlfaStar zal bij de verkoop van uw woning trouwens een meerwaarde opleveren. Waarom u met het AlfaStar systeem een goede keuze maakt :

  • Zeer goede verhouding van prijs en functionaliteit.
  • Zuinig in verbruik, wellicht één van de weinige systemen waar u werkelijk energie en kosten kan mee besparen.
  • Eenvoudig en zeer betrouwbaar ontwerp met een zeer lange levensduur.
  • Volledig onderhoudsvrij.
  • De installatie gebeurt zonder speciale apparatuur, ideaal voor doe-het-zelver en installateur.
  • Ontworpen voor universeel gebruik, met de standaard componenten kan men zowat alles sturen of schakelen (rolluiken, garagepoort, … ).
  • Volledig Belgisch fabrikaat waarbij alle geldende normen gerespecteerd worden. Geen productie in lageloonlanden waarbij een loopje wordt genomen met de mensenrechten, geen nodeloos transport van mensen en goederen zodat de milieubelasting tot een minimum beperkt blijft.
  • We zijn volledig lokaal aanwezig en kunnen hierdoor snel reageren op vragen vanuit de markt.
  • Onze klanten worden persoonlijk en zo snel mogelijk behandeld, voor dringende zaken ook buiten de werkuren.

U begrijpt dat het nu nog zonde is van een klassieke of teleruptor-installatie te voorzien in de woning. Deze geven immers beperkte mogelijkheden naar de toekomst toe en u mist uiteraard het extra comfort en de besparingsmogelijkheden. Vraag vrijblijvend een demonstratie en een prijsofferte van de AlfaStar aan, u zal versteld staan. Onze partners in België kunnen u bijstaan in de integratie en installatie van ons betaalbaar en krachtig domotica-systeem. We leveren de AlfaStar zowel als bouwpakket met een basisondersteuning, zodat u zelf aan de slag kan, of met een complete installatie en in dienststelling ter plaatse met behulp van een installateur, die u gerust zelf mag aanstellen. In elk geval garanderen we dat u een perfect werkende installatie krijgt waar u jarenlang kan van genieten zonder ernaar om te kijken.