Domotica systeem

Wil je je rolluiken automatisch naar beneden laten gaan als het donker wordt of alle lichten doven met één druk op de knop? Dan is een AlfaStar domotica systeem dé ideale oplossing. Dit is een geïntegreerd systeem waarmee je alle aangesloten elektrische toestellen van je woning of kantoor kan aan- of uitschakelen. Dankzij dit systeem wordt jouw leven een pak eenvoudiger, comfortabeler en veiliger. 

Het AlfaStar domotica systeem

Alfa Sprint Service heeft met het AlfaStar domotica systeem een oplossing ontwikkeld die niet alleen zuinig, maar ook nog eens robuust ontworpen is en eenvoudig in gebruik. Het is in te bouwen in zowel nieuwbouw als in een te verbouwen woning of kantoor. Het heeft daarbij tal van voordelen:

  • Ontworpen voor universeel gebruik
  • Eenvoudig te bedienen
  • Volledig onderhoudsvrij
  • Zeer goede prijs / functionaliteit verhouding

Het systeem is enorm veelzijdig. Zo kan je je garagepoort erop aansluiten, maar ook je zonwering of tuinverlichting. Je kan alles centraal bedienen met één druk op de knop.

Bespaar verbruik en verhoog veiligheid

Niet alleen maakt ons domotica systeem je leven eenvoudiger, je bespaart ook op je energieverbruik. Zo kan je ervoor kiezen om alle elektrische toestellen automatisch uit te laten schakelen op het moment dat je het huis verlaat. Let wel, toestellen zoals de koelkast, de diepvries en het alarmsysteem blijven natuurlijk in werking. Zo zorg je ervoor dat apparaten die op stand-by staan niet langer energie verspillen. Bovendien verhoog je hiermee ook de veiligheid op kantoor of in huis. Want toestellen zoals koffiemachines, strijkijzers of waterkokers die aan blijven staan zijn vaak de oorzaak van een brand. 

Meer informatie en contact

Een huis dat met je meedenkt en wat je kan bedienen met een eenvoudige druk op de knop ligt binnen handbereik. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over ons AlfaStar domotica systeem? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je bent bij ons altijd verzekerd van de beste service.

Wat vinden onze klanten?

  

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan meteen contact op

 

 

 

Download onze folder

En kom alles te weten over de eenvoudige veelzijdigheid van ons AlfaStar domotica systeem.

Download