Elektronica ontwikkeling

Wil je als elektronicabedrijf net dat beetje meer kunnen bieden aan je klanten? Of wil je als bedrijf een toestel gebruiksvriendelijker of effectiever maken voor eigen gebruik? Dan ben je bij Alfa Sprint Service aan het juiste adres. Wij ontwikkelen zowel hardware- als softwaremodules voor toepassingen binnen de wereld van de elektronica. Van het aanpassen van een technische software tot het ontwikkelen van een sturingsmodule  voor waterzuiveringsinstallaties, bij ons kan je terecht voor elektronica ontwikkeling in de ruimste zin van het woord.

Zowel hardware als software elektronica ontwikkeling

Onze kennis richt zich vooral op het gebied van de ontwikkeling van embedded systemen. Dit zijn systemen die zowel uit hardware als software bestaan. Deze zijn gemonteerd in apparaten, werktuigen en gebruiksartikelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat deze eenvoudiger worden in gebruik, maar ook efficiënter en effectiever.

Voor een betonbedrijf ontwikkelden we zo een plug-in module die hun waterzuiveringsinstallaties efficiënter maakte. Hierdoor werd deze ook eenvoudiger en goedkoper. De module zorgde ervoor dat men aan de hand van schakelaars de waarden, die voorgeprogrammeerd waren, eenvoudig kon instellen. Gebaseerd op de toestand van het water en de niveaus van de reservoirs kon er zo voor een andere programmering worden gekozen. Hierdoor werden problemen met de installatie voorkomen. 

Waarom kiezen voor Alfa Sprint Service?

Naast onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis op het gebied van elektronica ontwikkeling zijn er nog andere voordelen als je kiest voor onze diensten:

  • Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van meetapparatuur en softwaretools en kunnen zo de projecten snel en succesvol afwerken.
  • Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we onze diensten aanbieden binnen een korte termijn en tegen een interessante prijs.
  • Je vermindert zo de werkdruk van je medewerkers, waardoor ze zich kunnen toespitsen op hun eigenlijke job.
  • Door onze kennis van zaken kunnen we de looptijd en ontwikkelkosten van het project aanzienlijk inkorten. Fouten die wij al gemaakt hebben hoef jij immers niet meer te maken.

 

Meer informatie en contact

Zit jij met een elektronica vraagstuk of wil je graag eens een andere kijk op de werking van jouw product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.  

Wat vinden onze klanten?

  

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan meteen contact op