Lichtstudie

Hoe je ‘t ook draait of keert, goede verlichting is een van de belangrijkste elementen in een gebouw en/of atelier. Niet alleen is lichtinval erg belangrijk voor je ogen als je achter je computer aan het werk bent, ook is het zeer belangrijk als je je producten perfect tot z’n recht wil laten komen. Een ruimte kan nog zo mooi ingericht en afgewerkt zijn, zonder de gepaste en juiste verlichting krijg je niet het gewenst effect. Daarom kan je bij ons terecht voor een professionele lichtstudie.

Niet zomaar een lichtstudie

Op het moment dat we met een lichtstudie beginnen, worden eerst jouw wensen en noden in kaart gebracht. Hierbij is het van belang om te bepalen welke sfeer en stijl je wenst in welke ruimte. We bekijken daarbij de technische mogelijkheden, de nodige lichtintensiteit, kleurkeuze en accenten. Daarbij kijken we niet alleen naar nieuwe, maar ook naar de reeds aanwezige verlichting. Soms kan het nodig zijn om deze te vervangen door een compleet ander soort lamp, maar soms is een andere intensiteit of accent ook voldoende. Wij zijn daarbij niet afhankelijk van standaard lampen, maar kunnen speciaal voor jouw situatie verlichting op maat produceren. Zo kunnen de bestaande armaturen vaak behouden blijven een hoef je niet het gehele plafond uit te breken. Dit bespaart ook een hoop kosten, terwijl je jouw toch in een nieuw jasje steekt.

Bovendien geven we in de lichtstudie als extra service bij bestaande verlichting advies of het al dan niet loont om over te schakelen op een andere soort verlichting. Denk hierbij aan het overstappen van Halogeen naar led verlichting. Dit kan je al snel tot 90% besparing opleveren. Wij geven je hierbij een overzicht van de kosten en binnen hoeveel tijd dit terugverdiend is. Daarbij geven wij eerlijk advies of dit alternatief al dan niet rendabel is voor jouw situatie.

 

Meer informatie en contact

Wil jij graag je product ten volle tot zijn recht laten komen? Of wil je ervoor zorgen dat jij en je medewerkers kunnen genieten van een goede lichtinval? Neem dan contact met ons op en vraag een lichtstudie aan.

Wat vinden onze klanten?

 

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan meteen contact op