Over Alfa Sprint Service

Ben je op zoek naar een specialist op gebied van led verlichting? Of wil je graag comfortabel, veilig en energiezuinig wonen?  Alfa Sprint is van alle elektronica markten thuis. Wij hebben ons in de loop van de jaren gespecialiseerd op vlak van led verlichting, domotica en ontwikkeling van elektronica. Zo kan je met ons eigen ontworpen domotica systeem AlfaStar eenvoudig al je apparaten in huis of kantoor met één druk op de knop bedienen. Bij ons staan de woorden comfort, besparingen, veiligheid en eenvoud centraal.

Zeker als het op besparen van energie aankomt raden we je aan om over te stappen op led verlichting. Dit levert je gegarandeerd rendement op en dit zowel thuis, op kantoor als in de werkplaats. Natuurlijk begrijpen wij dat je dit niet zomaar beslist zonder dat je weet waar je aan toe bent. Vraag daarom een professionele lichtstudie aan. Niet alleen krijg je dan een overzicht wat een overstap naar led verlichting voor je opbrengt, je krijgt ook advies welk type lamp waar dient te hangen wil je een optimale verlichting voor je huis, kantoor of werkplaats creëren. Een advies dat zeker de moeite waard is!

Door onze kennis en expertise van elektronica kunnen we je daarnaast ook adviseren op het gebied van elektronica ontwikkeling. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment meetapparatuur en softwaretools en kunnen zo de projecten snel en succesvol afwerken.

Neem contact met ons op

 

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Koen De Ganck is de drijvende kracht achter Alfa Sprint. Al vroeg ontdekte hij zijn passie voor techniek en voornamelijk elektronica. Hij was gefascineerd door de werking hiervan en hoe dit tot stand kwam. Als afgestudeerd industrieel ingenieur heeft hij deze passie vervolgens uitgebouwd. Hij heeft zich daarbij altijd gericht op het creëren van een zo hoog mogelijk rendement met zo weinig mogelijk verspilling. Vandaar ook de ontwikkeling van een eigen energiezuinig en eenvoudig te bedienen domotica systeem, de AlfaStar.