Led verlichting voor thuis

Met verlichting breng je sfeer in elke kamer van je huis en zorg je voor een aangename en gebalanceerde omgeving. Met led verlichting zorg je bovendien voor een besparing op je energierekening en het is beter voor de natuur. Stop daarom met het verspillen van energie en stap vandaag nog over op led verlichting voor thuis.

Bespaar direct op je energierekening

Veelal wordt er niet voor led verlichting gekozen omdat de aanschaf van een led lamp hoger ligt dan bv een halogeenlamp. Maar wie verder kijkt dan alleen de aanschafprijs komt al snel tot de conclusie dat dit binnen de kortste keren weer is terugverdiend. Niet alleen verbruikt een led lamp zo’n 80% tot 90% minder dan gloei- en halogeenlampen, deze gaat ook nog eens veel langer mee. Daar waar een halogeenlamp hoogstens 2.000 branduren haalt, kan dit bij een led lamp oplopen tot 50.000 branduren en zelfs meer. Zo zit je beslist nooit in het donker.

Verder is een ander groot voordeel van led verlichting voor thuis dat de lamp zelf een pak minder warm wordt. Dat maakt het veel veiliger op vlak van brandgevaar en spelende kinderen. Led verlichting werkt daarnaast meteen op volle kracht. Je hoeft dus niet te wachten vooraleer de lamp optimaal presteert zoals bij een spaarlamp.

Verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten

De led lampen zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. Niet alleen spots, maar ook traditionele gloeilamp vormen zijn voorhanden. Ook qua kleur heb je verschillende keuzemogelijkheden. Met de dimfunctie kan je het licht bovendien geleidelijk dimmen tot de warme tinten van traditionele lampen. Geniet van perfecte lichtkwaliteit en stap vandaag nog over op led verlichting.

Lees ook meer over led verlichting voor kantoren of led verlichting voor de werkplaats.

Meer info over led verlichting voor thuis

Heb jij het licht gezien? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over led verlichting voor thuis. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. Zo kan je bij ons ook terecht voor een lichtstudie om overal in huis optimaal van je verlichting te kunnen genieten.

 

Wat vinden onze klanten?

  

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan meteen contact op