Led werkplaatsverlichting

Verlichting is een zeer belangrijke factor in de werkplaats. Dit zorgt er immers voor dat je je werk veilig en op de juiste manier kan uitvoeren. Vaak wordt er nog tl-verlichting gebruikt, maar met de komst van led verlichting zijn er meer opties voor het verlichten van de werkplaats. Led verlichting is daarbij niet alleen energiebesparend, het geeft ook meer licht dan traditionele verlichting. Twijfel daarom niet en stap over op led werkplaatsverlichting.

Meer dan alleen besparen

Met led werkplaatsverlichting kan je zelfs meer dan 80% aan energiekosten besparen in vergelijking met traditionele verlichting. Kwalitatieve led verlichting gaat bovendien veel langer mee. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is je investering daardoor snel terugverdiend. Wil je precies weten wanneer je dit punt bereikt hebt? Wij maken van tevoren een overzicht met de kosten en opbrengsten in jouw specifieke situatie.

Als verlichtingsspecialist weten wij bovendien als geen ander hoe belangrijk goede verlichting is en op welke manier led werkplaatsverlichting verdeeld moet zijn over de ruimte. Plekken waar precisie laswerk of montagewerkzaamheden plaatsvinden vragen bv om een sterke verlichting. Ook dimbare verlichting kan in sommige gevallen wenselijk zijn. Daarom kan je een professioneel lichtadvies op jouw maat bij ons aanvragen. Zo weet je precies welk soort verlichting waar het best tot zijn recht komt.

LED verlichting voor kantoor

 

Werkverlichting teaser

Led werkplaatsverlichting op maat

De ene werkplaats is de andere niet. Daarom kan je bij ons niet alleen terecht voor standaard led lampen en armaturen. Wij leveren ook op maat gemaakte verlichting. Zo heb je exact de juiste verlichting om je werk te verrichten. We bieden je daarbij led verlichting opgebouwd uit de beste componenten en modules tegen heel redelijke prijzen.

Lees ook meer over led verlichting voor kantoren of led verlichting voor thuis.

Meer info over led werkplaatsverlichting

Wil je meer informatie of ben je op zoek naar advies op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze van je led werkplaatsverlichting.

Neem direct contact met ons op 

Wat vinden onze klanten?

 

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan meteen contact op