Led verlichting voor kantoor

Kantoorgebouwen en met name verlichting kunnen flink doorwegen op de kosten van een onderneming. Zeker als er nog gewerkt wordt met traditionele TL verlichting. Of je nu een grote multinational bent of een plaatselijke KMO, overstappen op led verlichting voor kantoor is daarom altijd een goed idee. Het is niet alleen duurzaam, maar zorgt ook voor een lagere energiefactuur.

Aangenaam werken

Wist je dat led verlichting tot ruim 80% minder energie verbruikt dan zijn voorgangers? Het gaat ook nog eens veel langer mee dan traditionele verlichting. De levensduur is gemakkelijk 30.000 tot zelfs meer dan 100.000 uren, afhankelijk van de omstandigheden. Dat is minstens 30x langer dan gloeilampen en 25x langer dan halogeenverlichting. Dit scheelt een pak aan onderhoudskosten.

Er zijn daarnaast nog voordelen om naar led verlichting over te stappen. Door de gepaste kleurtemperatuur en intensiteit te kiezen voor een bepaalde werkruimte en periode, zullen medewerkers beter presteren en minder fouten maken, wat de kwaliteit van het werk ten goede komt.

Licht bepaalt ook het ritme van dag en nacht. Ons lichaam wordt hierdoor in grote mate gestuurd. De verkeerde verlichting verstoort dit ritme en levert op termijn allerhande ongemakken, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, slaapstoornissen,… De laatste jaren is hier heel wat onderzoek naar gedaan. Hieruit blijkt dat een goede en efficiënte verlichting een positief effect heeft op het welzijn van de mens.

LED verlichting voor kantoor

Terugverdientijd en lichtstudie

Voordat je beslist om het hele kantoor te voorzien van led verlichting is het fijn om een goed overzicht van de kosten en baten te hebben. Bij ons kan je terecht voor een volledig overzicht van de aanschafkosten en binnen hoeveel tijd je deze hebt terugverdiend. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Via een lichtstudie kunnen we je bovendien adviseren welk type led verlichting geschikt zijn voor jouw kantoor en hoe ze het best geplaatst kunnen worden. Zo voorkom je dat medewerkers onnodig last aan hun ogen of zelfs hoofdpijn krijgen door slechte verlichting op hun werkplek.

Lees ook meer informatie over led verlichting thuis of led verlichting voor de werkplaats.

Meer info over led verlichting voor kantoor

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor advies over led verlichting voor kantoor. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Wat vinden onze klanten?

  

Wilt u ook gebruik maken van onze diensten?

Neem dan meteen contact op