Waarom bestaande armaturen ombouwen tot led armaturen?

Waarom bestaande armaturen ombouwen tot led armaturen?

Is er een bestaande armatuur in je zaak defect? Of wil je graag overstappen naar led verlichting maar zie je op tegen de breekwerken die dat met zich meebrengt? Laat dan de bestaande armaturen ombouwen tot led armaturen. Wij lichten alle voordelen graag voor je uit in deze blog.

De voordelen van bestaande armaturen ombouwen

Het ombouwen van bestaande armaturen naar led armaturen heeft heel wat voordelen. Zo is het niet alleen goedkoper dan nieuwe armaturen plaatsen, het zorgt ook voor een besparing op het verbruik eens de led armatuur is geplaatst. Verder hoef je bij een defecte armatuur niet direct alle exemplaren in je winkel of zaak te vervangen, maar kan je deze eenvoudig om laten bouwen.

Links : de oorspronkelijke spot met de oude technologie;
Rechts : de omgebouwde spot die 3x minder verbruikt, 2x zoveel licht geeft en onderhoudsvrij is.

Wanneer je oude armaturen vervangt door nieuwe, dienen de oude verwijderd en de nieuwe ingebouwd te worden. Vaak gaat dit samen met boor- en breekwerken. Bij het ombouwen van de bestaande armatuur is dit niet het geval. Verder verkrijg je tot wel 6x meer licht vergeleken met traditionele verlichting en kan je het stralingsbereik door middel van verwisselbare reflectoren eenvoudig aanpassen aan jouw wensen. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een professionele lichtstudie. Want hoe je het ook draait of keert, goede verlichting is van cruciaal belang in een winkel of atelier.

Geniet van optimale led verlichting

Bij het ombouwen van de armatuur zorgen wij ervoor dat de aansluiting perfect compatibel is met led lampen. Dit in tegenstelling tot retrofit. Retrofit wil zeggen dat je een aangepaste led lamp in jouw bestaande armatuur plaatst. Deze led lampen zijn echter minder efficiënt en zullen minder lang meegaan dan een led module in een aangepaste armatuur.

Meer informatie over led armaturen

Heb je nog steeds de klassieke spaar- of ontladingslampen in je zaak? Neem dan snel contact op met Alfa Sprint Service en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een omschakeling naar LED. Zo verkrijg je een grotere lichtopbrengst én bespaar je op het verbruik en onderhoud.