Winkel verlichting: stap over op led verlichting

Winkel verlichting: stap over op led verlichting

Goede verlichting heeft een toegevoegde waarde voor elke winkel. Het zorgt niet alleen voor een aangename sfeer, maar ook voor een betere kijk op je producten. Led verlichting is dé ideale oplossing. Je winkel verlichting compleet vervangen doe je natuurlijk niet zomaar. Vaak kruipt hier behoorlijk wat (verbouw)werk en tijd in. Wij bieden jou een lumineus alternatief: wij bouwen je bestaande armaturen om, zodat je alsnog kan genieten van de vele voordelen van led verlichting.

Armaturen ombouwen: goedkoper én sneller

Het ombouwen van armaturen neemt minder tijd in beslag en is goedkoper dan het volledig vervangen van de bestaande armaturen. Bij het vervangen dienen de oude armaturen verwijderd te worden en de nieuwe ingebouwd te worden. Vaak gaat dit samen met boor- en breekwerken. Bij het ombouwen van de bestaande armatuur is dit niet het geval. Wij zorgen voor het aanpassen van de aansluiting zodat deze perfect compatibel is met led lampen. Hierdoor kan je erop rekenen dat je led verlichting optimaal functioneert.

Winkel verlichting

Minder verbruik, tot 6 keer meer licht

Overstappen op led verlichting heeft vele voordelen. Zo verkrijg je tot 6 keer meer licht en bespaar je minstens de helft op het verbruik. Het geeft je ook de mogelijkheid om de warmte van het licht aan te passen, zodat je producten beter in de spotlights staan. Led verlichting is ook veiliger omdat deze minder warm wordt dan traditionele verlichting en geen schadelijke straling afgeeft. Ten slotte werken wij met hoogkwalitatieve componenten en een hoogwaardig ontwerp om een lange levensduur te garanderen. 

Meer informatie over led winkel verlichting

Wil je jouw winkel uitrusten met verlichting die voldoet aan de nieuwste normen? Laat dan je armaturen ombouwen door Alfa Sprint. Zo verkrijg je een grotere lichtopbrengst en bespaar je ook op het verbruik. Neem daarom snel contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.